Leder login
 
 


OM FDF

KREDSHUS:
Vores ny dejlige kredshus er på Stadion Allé 13, 7600 Struer

SKANSEN:
Mellem Ølby og Fousing bag Klosterhedevej 12, 7600 Struer (se omtale nedenfor)

BESTYRELSESFORMAND:
Lars Møller Pedersen

Kjelding Høj 75, 7600 Struer

E-mail: Lmped08@gmail.com 

Mobil: 60757429


VISION:
FDF Struer er en folkekirkelig organisation, hvor engagerede og begejstrede ledere gennem fællesskab tilbyder børn og unge uforglemmelige oplevelser indenfor friluftsliv, sang, musik, leg og fantasi og hvor forkyndelse er et naturligt element.


FORMÅL:
Formålet med FDF er at møde børn og unge med  evangeliet om Jesus Kristus.
Dette gøres i fællesskab, hvor leg, fantasi, friluftsliv, ansvar, sang og musik er vigtige elementer.
FDF er en del af det folkekirkelige børne- og ungdomsarbejde.

KORT OM FDF:
Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, FDF, er en ad Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med omrking 30.000 medlemmer over hele landet i 450 kredse.
FDF og FPF blev slået sammen til FDF/FPF i 1972, og i 1996 ændrede man navnet til Frivilligt Drenge- og pigeforbund, FDF.

SKANSEN:
Mellem Ølby og Fousing (Klosterhedevej 12) har FDF Struer en dejlig stråtækt hytte, som vi hele året rundt kan bruge til FDF-aktiviteter. Vi kalder huset for "Skansen". Man kan overnatte på stedet og der findes både marker, skov og vandløb lige omkring huset. Skansen har gennem de sidste par år gennemgået en omfattende renovering og har også fået et nyt køkken. Både børn og voksne holder meget af stedet, og vi ser frem til mange gode FDF-aftener ved Skansen.

PÅ LEJR MED FDF:
På lejr i FDF er oplevelser mellem børn og voksne helt i top. Her er tid til både at grine, lege og opleve.

På lejrene indgår legen og livets store spørgsmål side om side i dagens forløb. Bål, oplevelser i naturen, hygge og sang er vigtige elementer i lejrlivet.

PRIVATLIVSPOLITIK:
FDF Struer er opmærksom på, at det at være medlem af en kristen forening stiller ekstra krav til, hvordan vi behandler og opbevarer medlemmernes data. Vi gemmer kun data vi har brug for. Vi opbevarer data forsvarligt, og vi sletter dem så snart vi ikke har brug for dem mere.

Vi har derfor lavet nedestående privatlivs politik, som vi naturligvis gør, hvad vi kan for at overholde.

Hvis I oplever brud på reglerne, vil vi meget gerne høre fra jer snarest, så vi kan få rettet op på forholdene.

Privatlivspolitik


FDF STRUERS MOBILPOLITIK:

Mødeaftner for væbner og seniorvæbner
For at opnå mere nærvær til vores møder, er disse i udgangspunktet mobilfrie. Dvs at, de der har mobilen med, afleverer den ved mødets start. Der kan være møder, hvor mobilen bliver brugt aktivt, det vil oftest fremgå af programmet.

Lejr
Vi opfordrer til at smartwatch og mobiler bliver hjemme. Det kommer nemt til, at fylde for barnet, at det skal holde styr på /oplade/huske at kontakte mor/far for at sige godnat osv.
Opmærksomheden omkring dette, gør det også svært for andre børn med hjemve.

Kontakt os, hvis I hører om problemer, så vi kan tage os af det og gøre noget ved det.

Hjemve

Vi oplever indimellem, at børn har brug for ekstra omsorg bl.a. ved sengetid. Vi prøver efter bedste evne at hjælpe barnet til at håndtere evt. hjemve og opleve en sejr ved at klare det, så barnet kan blive klar til at fortsætte lejren næste dag sammen med kammeraterne. Lykkes det ikke, er det barnets daglige leder, som drøfter med forældrene, om de kan komme og overnatte eller, hvordan vi løser det.
LEDERRESSOURCER:
Alle ledere i FDF Struer er ulønnede og frivillige. Vi håber, I har forståelse for, at vi har brug for, at forældre hjælper til til nogle af vores aktiviteter på hverdagsaftener og på lejre.
Hvis et barn har særlig svært ved at indgå i en gruppe, og det kniber med lederressourcer, kan det blive nødvendigt, at barnet møder med en voksen, som kan hjælpe og guide barnet i FDF-aktivteterne.

RETNINGSLINIER FOR KANOSEJLADS:

SIKKERHEDSINSTRUKS FOR KANOSEJLADS

Vi er af FDFs landsforbund blevet pålagt at udarbejde en sikkerhedsinstruktion på baggrund af ulykken på Præstø Fjord med efterskoleelever, vi har forsøgt at omskrive en lang og tung instruktion, så den afspejler den måde vi sejler på.

SAMVÆRDSREGLER FOR FDF STRUER
Samværsregler FDF Struer

Med venlig hilsen 
Lederne i FDF Struer

Siden er opdateret: 12-07-2024 FDF Struer - Stadion Allé 13 - 7600 Struer - tlf: 61264175